Kort: Her får vi 25 grader på tirsdag

Man kan godt lægge både solbriller, t-shirts og korte bukser frem øverst i kommodeskuffen. Der bliver nemlig brug for alle tre dele på tirsdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Alle dage i august har temperaturen et eller flere steder i landet været over 20 grader.

De 25 grader, som karakteriserer en meteorologisk sommerdag, har dog været svære at nå, men nu ser det ud til, at august kommer med et 'sidste skud i bøssen' af sommervarme.

For første gang i to uger kan vi på tirsdag nemlig igen nå op på de 25 grader nogle steder i landet, viser TV 2 VEJRETs seneste prognoser.

Mellem et højtryk over Østeuropa og et lavtryk i Norskehavet er der nemlig akkurat plads til, at varm luft fra Mellemeuropa på tirsdag kan strømme op over landet fra syd og sydvest.

Det bliver vel at mærke kun for en enkelt dags bemærkning, men lidt har som bekendt også ret i en sommer, hvor temperaturerne har holdt sig på et relativt behersket niveau. 

Forventede temperaturer på tirsdag den 29. august 2017 kl. 15.00.
Forventede temperaturer på tirsdag den 29. august 2017 kl. 15.00. Foto: TV 2 Vejret

Generelt når temperaturerne op mellem 20 og 25 grader i størstedelen af landet, men som det ser ud nu, så er det mod øst, at man kan se frem til den flotteste dag med mest solskin.

Ud på dagen nærmer flere skyer sig nemlig landet vestfra, og det er forløberne for den front, som natten til onsdag skal give os lidt regn og i øvrigt igen sende temperaturerne ned omkring de 20 grader i dagtimerne.

August måneds varmeste dag kom den 15. august, da der blev målt 26,6 grader i Abed nær Maribo på Lolland. 

lars_voss_jacobsen.jpg
Læs også
Vejret byder på cocktail af sommer og koldfront denne uge
lars_voss_jacobsen.jpg
Læs også
Vejret byder på cocktail af sommer og koldfront denne uge

 


Nyhedsoverblik