Grå lørdag vil føles bidende kold

Temperaturer omkring frysepunktet kombineret med en frisk sydøstenvind kræver at både vinterfrakke, hue og handsker kommer i brug.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Langt de fleste af os er stået op til en lørdag, hvor himlen er ligeså grå som fliserne på terrassen, og hvor afstanden fra toppen af kviksølvet til nul grader-mærket på termometeret ikke er større end bredden på en tommelfingernegl.

Temperaturerne ligger lørdag morgen nemlig lige omkring eller en smule over frysepunktet, og der bliver de liggende dagen igennem.

Til gengæld er vinden frisket op fra sydøst, og det gør, at det kommer til at føles som om temperaturen lå mellem tre og syv graders frost.

Den forventede 'rigtige' temperatur, som vil vises på termometeret lørdag eftermiddag den 13. januar 2018 klokken 13.00.
Den forventede 'rigtige' temperatur, som vil vises på termometeret lørdag eftermiddag den 13. januar 2018 klokken 13.00. Foto: TV 2 Vejret
Den følte temperatur - det såkaldte kuldeindeks - lørdag eftermiddag den 13. januar 2018 klokken 13.00.
Den følte temperatur - det såkaldte kuldeindeks - lørdag eftermiddag den 13. januar 2018 klokken 13.00. Foto: TV 2 Vejret

Ud over at vi får en kold lørdag, og det bliver mest skyet, kan der også falde lidt slud eller sne hist og her.


Nyhedsoverblik