Endelig lysner det – sådan er solchancerne

En koldfront har passeret Danmark, og det betyder opklaring med lidt eller nogen sol.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Skyerne har nærmest hængt helt nede over ørerne på os siden mandag, og det har været gråt, diset og til dels fugtigt i vejret. Men nu lysner det med chance for sol flere steder. 

Allerede fra morgenstunden er skyerne brudt op flere steder, så der er udsigt til sol hist og her, når den står op mellem klokken 8.24 og 9.04. 

Og de steder, hvor der stadig er skyer, vil man nok kunne fornemme, at de hænger højere på himlen, så det trods alt virker lysere i vejret. 

Hen over dagen vil skydækket variere en smule, da der i perioder vil drive nye skyer ind fra Nordsøen, og de kan give enkelte byger. Men skyerne vil dog være mere brudte end de mere massive skyer, vi har haft i de foregående dage. 

Set hen over dagen vil man have de bedste solchancer i den sydlige og sydøstlige del af landet og længst mod nord.

Koldfront rydder op i vejrsituationen 

Det er en koldfront, som hen over natten har passeret Danmark fra nordvest, der har åbnet for, at en mere tør og klar luft strømmer ned over os.

Temperaturen vil være højere end normalen for en 21. december, hvor det ofte er under 4 grader. I stedet ligger temperaturen et sted mellem 4 og 8 grader, og thyboerne har udsigt til det luneste vejr. 

Det relativt klare vejr fortsætter fredag med, men så ser det igen mere gråt og vådt ud hen over weekenden. 


Nyhedsoverblik