Otte anholdt efter stor politiaktion i Slagelse - fandt penge, narko og våben

Politiet har i dag været massivt til stede i Slagelse i en aktion rettet mod det kriminelle bandemiljø i byen. Otte personer er anholdt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mere end 25 adresser blev ransaget, og otte personer blev anholdt, da Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i dag slog til mod det kriminelle bandemiljø i Slagelse i en stor aktion.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

De anholdte er sigtet for narkohandel, ulovlig våbenbesiddelse og ulovlig besiddelse af kniv. Samtidig har politiet beslaglagt et større pengebeløb, narko, salgsposer, knive, en machete og et magasin til et håndvåben.

- Vi er meget tilfredse med dagens aktion, som er forløbet, som vi havde håbet. Ud over beslaglæggelserne og anholdelserne sender vi med dagens aktion også et tydeligt signal om, at vi hele tiden er på forkant med situationen i bandemiljøerne, siger politiinspektør Kim Kliver i pressemeddelelsen.

quote Ud over beslaglæggelserne og anholdelserne sender vi med dagens aktion også et tydeligt signal om, at vi hele tiden er på forkant med situationen i bandemiljøerne

Kim Kliver, politiinspektør

Ingen grund til bekymring

Foruden beslaglæggelserne har politiet taget nogle ting med fra de ransagede adresser, som skal undersøges nærmere. Det er uvist, hvilke genstande, der er tale om.

Tidligere i dag meldte politiet ud, at de var i gang med en stor politiaktion i Slagelse, og at de derfor var mere synlige i gadebilledet end normalt.

- Men der er altså ingen grund til bekymring for den almindelige borger, sagde politiinspektør Kim Kliver.

Flere af de anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør fredag.


Nyhedsoverblik