Olivia har forsøgt MGP-drøm fire gange

Olivia har søgt fire gange om at komme med i MGP . Lørdag bliver drømmen virkelig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Lørdag løber Børnenes MGP af stablen i en udsolgt Boxen i Herning - og på DR i bedste sendetid. Ti sange skal konkurrere om titlen som MGP-vinder. 

Men Børnenes MGP er meget mere end en sangkonkurrence. Spørger man den 12-årige deltager Olivia fra Bjergsted nær Jyderup på Vestsjælland er det drømmen om at stå på scenen og sammenholdet blandt børnene.

Flora Ofelia til premiere på "Landet af glas"
Læs også
Tidligere MGP-vinder springer ud som filmstjerne
Flora Ofelia til premiere på "Landet af glas"
Læs også
Tidligere MGP-vinder springer ud som filmstjerne

- Det vil være mega fedt, hvis jeg vandt, men det er ikke det, der fylder allermest. Det betyder meget mere, at vi har godt sammenhold og har en fest, siger Olivia.

Har været med i bootcamp

460 børn har sendt deres bidrag til MGP, 50 af dem gik videre til tre workshops, og lørdag står ti finalister tilbage, som både dækker over grupper og solister.

quote MGP er nok den eneste musikkonkurrence, hvor de hepper på hinanden, som om det gælder livet

Magnus Banner, redaktør på Børnenes MGP

Gennem bootcamps er finalisterne blevet rustet til at deltage i det store show, fortæller redaktør på Børnenes MGP, Magnus Banner. Her har der særligt været fokus på at smede børnene sammen, så de kan få en god oplevelse.

- MGP er nok den eneste musikkonkurrence, hvor de hepper på hinanden, som om det gælder livet. Det handler ikke om konkurrencen, men mere om selve festen, siger Magnus Banner.

Blev helt mundlam

12-årige Olivias sang "Min Drøm" handler om drømmen om at stå på en stor scene. Det er en drøm, hun selv har kæmpet for i flere år: Det er nemlig fjerde gang, at Olivia har stillet op til MGP, og nu er det endelig lykkedes.

- Da jeg fik at vide, at jeg skulle være med, blev jeg helt mundlam og grinede helt vildt. Det gjorde mig også ekstra glad, at nu skete det endelig efter at have været tæt på flere gange, siger Olivia.

Læs også
Jesper fra Handicap MGP: Der skal være plads til alle
Læs også
Jesper fra Handicap MGP: Der skal være plads til alle

Vinderen af MGP får et professionelt coachingforløb, hvilket blev indført for et par år tilbage i stedet for en pladekontrakt.

Selv om Olivia ser det mere som en koncert end en egentlig konkurrence, skal der ikke herske nogen tvivl:

- Jeg vil selvfølgelig blive glad, hvis jeg vandt, siger en spændt Olivia.

Du kan læse mere om Olivia her.


Nyhedsoverblik