Nykøbing FC vinder sæsonens første kamp i 1. division

Det var en målrig kamp mellem Nykøbing FC og Skive IK, da sæsonens første kamp i 1. division blev spillet. Nykøbing FC vinder 3-2.

Første kamp i den nye sæson.

Nykøbing FC mødte Skive IK i kampen om at få den bedste start på den nye sæson i 1. division.

Og det blev heller ikke en kedelig kamp for publikum.

For allerede efter 22 minutter scorer angriber Mikkel Dahl til 1-0. Men der skulle ikke gå mere end syv minutter, før jyderne fik udlignet til 1-1 af Jeppe Mogensen.

Efter første halvleg lykkes det midtbanespilleren, Frederik Brandhof, i 37' minut at score til 1-2, da han opfanger en løs bold på kanten af det lille felt og hamrer den ind bag Villadsen, der intet kan stille op.

Nykøbing FC vinder

Nykøbing FC kommer igen efter 82 minutter, hvor Joachim Wagner får sat bolden i mål. Stillingen er nu 2-2 med otte minutter igen.

Dagens tilskuertal er 792, så opbakningen til Nykøbing FC er stor.

Og særligt stor er den to minutter efter. Her tager Joachim Wagner et træk ind i banen og udligner til 3-2 og bliver dermed også kampens topscorer.

Dermed en sejr til Nykøbing FC på 3-2.