Nykøbing FC laver ny aftale med cheftræner

Nykøbing FC har underskrevet en ny aftale med cheftræner Jens Olsen, der snart begynder sin nye træneruddannelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Han overtog jobbet som cheftræner hos Nykøbing FC i sommeren 2014 og overraskede både fans og fodboldeksperter med imponerende resultater.

Nu har det storsatsende hold fra Nykøbing Falster, som spiller i landets bedste fodboldrække, lavet en ny aftale med den nuværende cheftræner, Jens Olsen, der holder ham i klubben nogle år endnu.

- Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at vi har lavet en ny aftale med vores cheftræner Jens Olsen. Fokus i den nye aftale er på, at der skal være mere tid til fodbold for Jens. Han vil stadig have sin gang på Gunslevholm, men i mindre omfang end tidligere, da han vil være mere i klubben. Det er en fortsat optimering af den professionalisering af vores miljø, som vi er i gang med, siger formand Claus Jensen til klubbens hjemmeside.

- Samtidig er det en del af aftalen, at Jens skal tage sin pro-licens uddannelse. Det er planen at han starter på den til januar. Det ligger i tråd med vores målsætning om Superliga senest i 2020, at vores cheftræner også har den licens, som der skal til, siger han og fortsætter: 

Martin Svensson
Læs også
NFC henter tidligere superligaspiller
Martin Svensson
Læs også
NFC henter tidligere superligaspiller

- Jens har gjort det fremragende som cheftræner. Hans og teamets arbejde omkring holdet har allerede kastet en oprykning og en flot syvendeplads i første sæson i 1. division af sig. Jeg glæder mig rigtig meget over det fortsatte samarbejde, og at vi lægger yderligere på med den nye aftale, siger Claus Jensen.

Sparker sæsonen i gang søndag

Cheftræneren er selv tilfreds med den nye aftale, og han glæder sig specielt over muligheden for at gøre en forskel for byen og klubben.

- Jeg er meget glad for aftalen på mange forskellige parametre. For mig gør det en forskel, at jeg er glad for mit arbejdsliv, og nu har jeg fået endnu mere tid til at fokusere på fodbold samtidig med, at jeg kan få lov til at blive på Gunslevholm, hvor jeg også er rigtig glad for at være, siger Jens Olsen.

- Det er dejligt og inspirerende, at man kan få lov til at gøre en forskel i den klub og den by, hvor man kommer fra, og hvor man selv har fået rigtig mange gode oplevelser, fortæller Jens Olsen, inden han glæder sig over at være en del af en klub med store ambitioner, tilføjer han.

Nykøbing FC skyder sæsonen i 1. division i gang på søndag mod Skive på hjemmebane.


Nyhedsoverblik