Nye halforpagtere sætter sund mad på menuen

Antvorskovhallen har fået nye forpagtere, og de vil gerne give brugerne nogle sunde alternativer til de klassiske halpomfritter.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der er kommet nye ansigter bag disken i caféen i Antvorskovhallen. Hallen har nemlig fået nye forpagtere.

Og de to – mor Susanne Bolvig og datter Kit Bolvig Frimark – har et stort fokus på, hvad de mange besøgene i hallen ønsker sig at spise.

- Vi har tænkt os at holde dialogmøder på sigt, og hvis det i disken ikke bliver solgt, så laver vi det om. Vi vil have det i disken, som folk helst vil have, siger datteren.

Men de to forpagtere har også en anden mission udover selvfølgelig at gøre kunderne glade. Der skal nemlig være mindre fokus på friturefedtede halpomfritter og mere fokus på sundhed.

- Vi har taget det sunde lidt mere ind. Vi har stadig pomfritter på menuen, men der er også gode, sunde alternativer til både børn og voksne, siger Kit Bolvig Frimark.

Det meste er hjemmelavet

I køkkenet står hovedsageligt mor Susanne Bolvig, for hun har været i branchen i 40 år. Og hun har for alvor gang i ovne og gryder.

- Hun laver stort set alt fra bunden. Hjemmelavede marmelader, hjemmebagt morgenbrød, hjemmebagte kager og så videre, siger datteren.

- Så kunderne kan forvente at få frisklavet mad, sund mad og noget, der er hjemmelavet.

De to halforpagtere tog over i Antvorskovhallen 1. oktober. De er også begyndt at levere mad til den lokale svømmehal og vil på sigt se nærmere på, om de også skal være forpagtere der.


Nyhedsoverblik