Nybagt lottomillionær kørte ind på en rasteplads for at hoppe og skrige

Vinderen troede, det var en telefonsælger, der ringede, men så var det Danske Spil med beskeden om, hun var blevet millionær.

17.308.750 kroner.

Så mange penge havde Jokeren bevæget sig op på, da en kvinde i halvtredserne fra Sydsjælland fik overbragt nyheden om, at hun havde vundet en Joker-gevinst.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Men da han fik mig overbevist, måtte vi da lige køre ind på en rasteplads og skrige og hoppe rundt

Lottomillionær, Sydsjælland

Kvinden var netop taget på ferie med sin familie, da Danske Spils Kommunikationsafdeling fik fat i kvinden over telefonen efter at have ringet gentagne gange.

Kvinden undlod dog at tage sin telefon, da hun troede, det var en desperat telefonsælger, der ringede.

- Jeg er simpelthen så ked af, at jeg nærmest fik skældt den unge mand fra Kundecentret ud. For selvom jeg fandt ud af, det ikke var en sælger, så troede jeg jo heller ikke lige på, hvad han sagde med det samme, fortæller kvinden.

- Men da han fik mig overbevist, måtte vi da lige køre ind på en rasteplads og skrige og hoppe rundt. Jeg vil sige det sådan, at jeg er glad for, at vi var i udlandet, så der ikke var nogle, der forstod os, men også at vi er sikre på, at vi aldrig møder dem, der så os igen.

Vil købe sig til frihed

Vi har altid arbejdet virkelig meget, så at vinde de penge giver jo så meget frihed tilbage

Lottomillionær, Sydsjælland

Familien ønsker at holde den nye millionærstatus helt for sig selv. De har sagt ja til et besøg af Danske Spils millionærrådgiver, der giver råd til, hvordan man håndterer mange millioner mellem hænderne.

- Vi har talt meget om, at vi gerne vil bruge pengene på at købe os frihed. Ikke at vi vil sige op på vores arbejde, for vi vil gerne have noget at stå op til – og i det hele taget se nogle andre voksne mennesker i hverdagen, siger lottovinderen.

- Men måske kan man gå ned i tid – og gå på pension tidligere. Vi har altid arbejdet virkelig meget, så at vinde de penge giver jo så meget frihed tilbage. Og det vil jo være rart at opleve verden, mens man stadig kan gå og stå.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App