Ny plads indviet - her kan du overnatte meget billigt i din autocamper

Den røde snor blev klippet fredag eftermiddag - og så gik bommen op til en helt ny stellplads i Bandholm på Lolland. Foto: Morten Spuhr - TV2 ØST

En ny plads til autocampere blev i dag indviet i Bandholm på Lolland. Den skal trække turister til Lolland.

- Bandholm har fået en ny turistattraktion. Tillykke med pladsen og med håbet om rigtig mange gæster fremover, erklærer jeg hermed pladsen for åbnet. 

Der var feststemning i Bandholm på Lolland i dag, da en ny autocamperplads blev indviet. Snoren til pladsen blev klippet klokken 14.00 fredag eftermiddag af formanden for Autocamperrådet Helmut Madsen, der også holdt åbningstalen. 

Vi kunne se, at vi kan trække nogle kunder ind her fra motorvejen, og så skal de gerne videre til vores campingplads og hele resten af Lolland

John Pedersen, indehaver, Kragenæs Marina Lystcamp

- Jeg synes, at det er en rigtig flot plads, og den ligger jo fantastisk. Man har jo næsten fødder i vandkanten, siger Helmut Madsen.

Skal tiltrække turister

Indvielsen blev fejret med tilbuddet om en gratis overnatning til autocampisterne og kaffe og kage. Pladsen har været til salg i tre år.

Men da det ikke lykkedes Lolland Kommune at sælge pladsen, foreslog Kragenæs Marina Lystcamp at lave en såkaldt stellplads til autocampere.

 - Vi kunne se, at vi kan trække nogle kunder ind her fra motorvejen, og så skal de gerne videre til vores campingplads og hele resten af Lolland. Det er hensigten, og allerede nu kan vi mærke, at det skal nok komme, siger John Pedersen, der er indehaver af Kragenæs Marina Lystcamp. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

En stellplads er en overnatningsplads til korte ophold og er ikke lige så dyre som en almindelig campingplads og der er ikke krav om, at man skal have campingpas. Foto: Morten Spuhr - TV2 ØST

En stellplads er en overnatningsplads til korte ophold og er ikke lige så dyre som en almindelig campingplads, ligesom der heller ikke kræves campingpas. Stellpladserne ligger oftest langs motorvejene, og pladsens ejer håber at tiltrække turister fra hele Europa blandt andet fra motorvej E47 i nærheden. 

Pladsen vil være åben hele året i alle døgnets timer. Pladsen er ubemandet, og det koster 150 kroner at trille sin autocamper derind. Det glæder formanden for Autocamperrådet, at der nu er kommet den mulighed.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Formanden for Autocamperrådet Helmut Madsen mener, at den nye shellplads i Bandholm ligger helt fantastisk.  

- Det, jeg godt kan lide ved den her plads, er, at man betaler for det, man får. Skal man have strøm på, betaler man ekstra for det, skal man have vand, betaler man ekstra for det. Det er dét koncept, vi godt kan lide. For på en campingplads er der en fast pris, og så er alt inkluderet, og så bliver prisen alt for højt. Vores medlemmer er jo typisk af sted i lang tid, og så betyder prisen noget, fortæller Helmut Madsen.

En autocamper er indregistreret som personbil, og derfor må den holde alle steder, hvor det er lovligt, og hvor der er plads til en personbil. 

Der var kage og kaffe til alle de fremmødte ved indvielsen.  Foto: Morten Spuhr - TV2 ØST

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App