Korsør-virksomhed jager succes i udlandet

Ægteparret bag Sofakompagniet vil nu udvide den danske møbelsucces og satse stort i adskillige lande.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det går godt hos Sofakompagniet med hovedsæde i Korsør for tiden.

Den lokale virksomhed er i vækst og nu udvider indehaverne, ægteparret Christian og Cathrine Rudolph, forretningen med butikker i adskillige lande.

Sofakompagniet har allerede udvidet til seks lande. Nu følger Malaysia og Tyskland.

- Vi har set, at de muligheder, vi havde på det danske marked, dem har vi også på det udenlandske, så derfor higer vi efter at komme ud, siger adm. direktør Christian Rudolph.

En svær begyndelse
Den lokale virksomhed har stort set været i vækst siden begyndelsen for godt tre år siden, men det stod ikke ligefrem skrevet i kortene, at ægteparret ville opnå stor succes med sofaer i retrodesign.

For selv de etablerede møbelkæder troede ikke på parrets idé i den spæde begyndelse. Derfor fortsatte Cathrine og Christian Rudolph på egen hånd med Sofakompagniet.dk direkte til forbrugerne, og i dag omsætter virksomheden for millioner af kroner.

- Det forholder vi også ikke rigtigt til, vi er stadig en lille Korsør-virksomhed, og vi prøver sådan set bare at fortsætte i det spor, vi startede i, fortæller Christian Rudolph.

Også herhjemme er virksomheden i gang med at gøre opmærksom på sig selv. Et nyt showroom er netop åbnet i København, og inden længe når Sofakompagniet også til Aarhus.

Det er dog de nye eventyr i de to nye lande, der er det mest nervepirrende lige nu.

- Malaysia er lidt en dark horse, hvor de ikke er så langt fremme med internethandel, som vi er, men Tyskland har vi store forventninger til. Hvis vi håndterer det rigtigt, kan det blive rigtig godt, siger den adm. direktør.

Sofakompagniet er allerede udvidet i lande som Vietnam, Sydafrika, Polen, Holland, Schweiz , Norge og Sverige.

 


Nyhedsoverblik