Nu er vinderen fundet i læsekonkurrencen Smart Parat Svar

Den regionale runde af den landsdækkende læsequiz for børn i 6. klasse Smart Parat Svar fandt sted i dag. Nu er vinderen fundet.

Den regionale runde af konkurrencen Smart Parat Svar løb i dag af stablen i Korsør Kulturhus.

Det blev holdet fra Slagelse, ""Team LF" - Landsgrav Friskole der løb med sejren, efter en spændende finale mod "Vi ses på grillen" fra Sorø Borgerskole.

Børnene, der deltog i dagens konkurrence var fra Kalundborg, Sorø, Guldborgsund, Holbæk, Ringsted, Lolland, Slagelse og Odsherred. Foto: Søren Kiehn - TV ØST

De indledende runder fandt sted fra klokken 10.00-12.30 og dagens finale med to hold startede klokken 13.00 og sluttede omkring klokken 13.45.

Team LF Landsgrav Friskole, vandt med et enkelt point over Sorø Borgerskoles "vi ses på grillen".

Smart Parat Svar er en landsdækkende læsequiz for børn i 6. klasse. Quizzen er et samarbejde mellem Slots- og Kulturstyrelsen og landets børnebiblioteker.

Quizzen er en holdkonkurrence med fem deltagere fra hver klasse, der kan supplere hinanden og samarbejde om at finde de rigtige svar og formålet er at sætte fokus på læsning og læselyst.