Søren fik tæsk på jobbet: Nu er gerningsmanden fundet

Buschauffør Søren Knudsen blev overfaldet, mens han var på arbejde. Han fik tre knytnæveslag ved højre øje og måtte efterfølgende på skadestuen, hvor han blev syet med 30 sting. Han er fortsat sygemeldt. Foto: Thomas Nielsen - TV2 ØST

Videoovervågning betyder, at politiet nu kan identificere den gerningsmand, der overfaldt en 71-årig buschauffør, mens han var på arbejde i Næstved

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har nu identificeret den gerningsmand, der fredag den 7. juni overfaldt en 71-årig buschauffør ved Næstved Storcenter.

- Han er nu identificeret, og han vil blive sigtet og afhørt, fortæller Peter Hvidbjerg, der er politikommissær ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, der endnu ikke kan oplyse yderligere om gerningsmanden.

Buschaufføren, Søren Knudsen, fik en hård medfart ved overfaldet. Han fik tre knytnæveslag ved højre øje og måtte efterfølgende på skadestuen, hvor han blev syet med 30 sting.

Gense indslaget, hvor Søren Knudsen takker Irene Petersen, der hjalp ham ved overfaldet i begyndelsen af juni.

01:52

Foto: Thomas Nielsen - TV2 ØST

Luk video

Gerningsmand blev genkendt

Identifikationen af gerningsmanden til overfaldet skyldes, at der var videoovervågning i bussen.

- Ved gennemsynet af videooptagelserne fra bussen blev gerningsmanden genkendt af en af efterforskerne, fortæller Peter Hvidbjerg.

Det er en halvhård tur, jeg har været igennem. Det hele kører rundt i hovedet på mig

Søren Knudsen, buschauffør

Politiet har nu taget kontakt til Søren Knudsen for at fortælle ham, at der er en sigtelse på vej i sagen.

- Jeg har lige fået det at vide. det er jeg glad for. Det er en halvhård tur, jeg har været igennem. Det hele kører rundt i hovedet på mig, men det her kan måske få det til at falde lidt til ro, fortæller han. 

Blev slået flere gange

Søren Knudsen var på arbejde og kørte på rute 630R, da overfaldet skete. Tre unge mænd steg ind i bussen, og især den ene af dem lavede ballade og opførte sig provokerende.

Ved stoppestedet over for Næstved Storcenter gjorde Søren Knudsen de unge mænd opmærksomme på, at de ikke kunne køre længere på deres billetter, og det fik den unge ballademager til at true ham.

Da Søren Knudsen troede, at de unge mænd nu havde forladt bussen, kom den ene af dem pludselig løbende op gennem bussen og slår ham flere gange.

Artiklen fortsættes under billedet. 

Søren Knudsen møder her Irene Petersen, der kom ham til undsætning, da han blev overfaldet, mens han passede sit job som buschauffør. Foto: Thomas Nielsen - TV2 ØST

Der var over 20 passagerer i bussen, da Søren Knudsen blev overfaldet. En af dem var Irene Petersen fra Ringsted.

- Jeg råbte og skreg "hvad fanden har du gang i, stop det der", fortalte hun efterfølgende til TV2 ØST. 

Irene Petersens råb fik heldigvis gerningsmanden til at flygte.

Når jeg går i byen og er på vej til lægen, så går jeg hele tiden og spekulerer på, om gerningsmanden kan være en af dem, jeg ser

Søren Knudsen, buschauffør

Har voldsomme drømme

Søren Knudsen er stadig mærket efter overfaldet. Han har ikke fået varige fysiske skader, men han er sygemeldt på ubestemt tid og er fortsat meget psykisk påvirket efter overfaldet.

- Når jeg går i byen og er på vej til lægen, så går jeg hele tiden og spekulerer på, om gerningsmanden kan være en af dem, jeg ser, siger Søren Knudsen.

Frygten for gerningsmanden gør det også svært for Søren Knudsen at sove.

- Jeg drømmer voldsomme drømme om, at jeg har fået fat i gernngsmanden, så jeg ikke bliver udsat for sådan noget igen, fortæller han. 

Søren Knudsen har nu fået fjernet stingene ved øjet, og han er begyndt at se en psykolog. 

- Jeg har ikke en meget stabil søvn, men det går da. Jeg skal heldigvis ikke på arbejde. Det går udemærket. Det er godt, at jeg skal til læge og psykolog indimellem, det er udemærket, jeg kan ikke bare sidde herhjemme og tænke over det, siger Søren Knudsen.  

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App