Norsk politi efterlyste mand i BMW: Dansk politi klarede ærterne

Et internationalt politisamarbejde fangede en efterlyst mand, der forsøgte at flygte ud af landet med færgen fra Rødbyhavn.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Fanget.

Et internationalt politisamarbejde mellem norsk og dansk politi første onsdag eftermiddag til, at en efterlyst mand på 33 år blev fanget ved Rødbyhavn, lige inden han ville flygte med færgen til Tyskland.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet kalder dem for ’Early Warnings’. Beskeder fra andre landes politi om, at der er personer eller køretøjer af særlig interesse for dem. I det her tilfælde betød det, at norsk politi havde meddelt internationalt, at den 33-årige mand og en BMW var henholdsvis uønsket i Schengen-området og stjålet.

Den besked førte onsdag klokken 11.55 til, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi blev opmærksomme på bilen ved Rødbyhavn, hvor manden købte en færgebillet til sig selv og bilen i håb om at komme til Tyskland. 

politi_2.jpg
Læs også
Mand gemte 100 kilo amfetamin i sin bil: Idømmes lang fængselsstraf
politi_2.jpg
Læs også
Mand gemte 100 kilo amfetamin i sin bil: Idømmes lang fængselsstraf

Et hurtigt opkald til norsk politi bekræftede, at det var den efterlyste chauffør.

Med det samme blev bilen konfiskeret, og manden blev fængslet. Han blev torsdag fremstillet i et Grundlovsforhør og efterfølgende varetægtsfængslet frem til 18. juni.


Nyhedsoverblik