NFH taber første DM-finalekamp mod København Håndbold

Første DM-finalekamp mellem NFH og København Håndbold blev spillet her til eftermiddag. NFH var bagude hele kampen, som endte med et nederlag på 26-29.

Det var ikke kun en hård start for håndboldkvinderne fra NFH.

For hele kampen var NFH bagude og kæmpede en hård kamp for at komme op på siden af København Håndbold. Men ved pausen var stillingen 12-15.

- København spiller godt, vi kommer ikke rigtig i gang med vores to backs. Så lige nu er det fortjent, at København fører - desværre, lød det fra supporter Niklas Weishaupt under pausen.

Til trods for at NFH op til dagens finalekamp endnu ikke havde set sig slået af københavnerne, så var virkeligheden en anden i dag.

Taber med tre mål

Fem minutter inden kampens afslutningen vælger Niels Agesen at holde taktikmøde. Her var NFH fem mål bagude.

Men møde eller ej, så lykkedes det altså ikke Nykøbing Falsters kvinder at slå københavnerne.

Kampen endte nemlig 26-29.

Anden finalekamp er den 20. maj i København. Bliver kampen blot uafgjort, vinder NFH altså ikke guld i denne omgang. Vinder NFH tilgengæld næste finalekamp skal holdene ud i en tredje kamp.