NFH-direktør: Fantastisk, at vi kan få medaljer

NFH kan vinde DM-guld for første gang, hvis de slår København Håndbold lørdag. Og både NFH's direktør og fans glæder sig inden kampen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der er lagt op til at blive det helt store brag af en kamp, når Nykøbing Falster Håndbold (NFH) møder København Håndbold i Arena Næstved lørdag.

For de kvindelige spillere fra NFH kan for første gang vinde guld, hvis de vinder den endelige DM-Finale. 

Det er tredje finale kvinderne skal spille lørdag eftermiddag. Begge hold har tidligere vundet en finale hver - første finale vandt København Håndbold med stillingen 29-26. Anden finale endte også 29-26, men denne gang til NFH, og derfor skal de nu mødes i en afgørende finale. 

"Det er helt fantastisk"

I Nykøbing Falster glæder klubbens direktør sig over, at deres nuværende træner, Niels Agesen, lykkedes med sin tidlige vision om medaljer.

- Da Niels Agesen blev ansat som træner, sagde han: 'Nu skal vi have skabt et hold, der kan få medaljer om tre år', siger Ib V. Pedersen, som er direktør i Guldborgsund Håndboldklub, som står bag NFH, og fortsætter:

- Vi står faktisk her to år senere og kan få medaljer. Det er helt fantastisk, at vi nået til sølvmedaljer på det her tidspunkt. Nu går vi selvfølgelig efter guldet. 

Stor opbakning fra NFH Supporters

I Næstved foran arenaen var Anders Larsen og hans kammerat fra NFH Supporters fredag i gang med at male for at gøre deres banner færdig. De vil på ingen måde misse kampen, og de mener begge, at det er meget stort, at NFH er nået så langt.

- Vi kommer op i ligaen for fire år siden. Alle siger, det ikke kan lade sig gøre i Nykøbing Falster.  Men vi tror på det hele vejen, siger en af NFH Supporters, Anders Stryger Larsen, og fortsætter:

- Vi får lidt nye folk ind undervejs. Men uanset hvad så har sammenholdet været det samme hele vejen igennem, og vi er en stor familie. Så at kunne tage guldet fra alle de store klubber vil bare være kæmpestort. 

Kampen begynder klokken 16.10 lørdag, og det er stadig muligt at få billetter til ståpladser til kampen. 


Nyhedsoverblik