NFC blev kørt over af Vejle Boldklub

Fodboldspillerne fra NFC måtte rejse hjem fra Vejle med et nederlag på 4-1 i sportstasken.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det lykkedes ikke for fodboldherrerne på NFC’s 1. divisionshold at tage en sejr med hjem, da de søndag var på besøg hos Vejle Boldklub.

NFC var ellers i front med 0-1, da pausefløjten lød, men det billede krakelerede i anden halvleg.

På bare 19 minutter sendte Vejle nemlig hele fire mål i kassen. Det første mål blev scoret af Imed Louati to minutter inde i anden halvleg, og det sidste stod Mads Greve for. Den enlige målscorer fra NFC var Mikkel Dahl.

Cheftræner Jens Olsen

Efter to kampe af sæsonen med en sejr og et nederlag placerer NFC sig midt i tabellen som nummer syv. Vejle Boldklub ligger nummer 1 med to vundne kampe og turneringens indtil videre bedste målscore.

I sæsonens første kamp vandt NFC 3-2 over Skive. Næste modstander er Viborg på hjemmebane.