Nedbrændt hus afspærret – politiet efterforsker det som gerningssted

Torsdag aften måtte brandvæsenet rykke ud til en voldsom brand i et parcelhus i Nykøbing Falster. Politiet efterforsker nu huset som et gerningssted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En voldsom brand i et parcelhus på Gavlhusvej mellem Listrup og Hannenov fik torsdag aften politi og brandvæsen til at rykke ud. 

Politiet får anmeldelsen om, at huset er i brand kort før klokken 22.00. Der er tale om en enkeltstående villa.

Lolland-Falster Brandvæsen kom med to indsatslederbiler, ligesom Falck rykkede ud med to sprøjter, to tankbiler og en stigevogn. Det lykkede brandvæsenet at få kontrol med flammerne.

Efterforskes som gerningssted

Nu efterforskes parcelhuset som et gerningssted, oplyser Ole Hald, vagtchef fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

quote Brandvæsen er i gang med slukningsarbejdet og så opstår der nogle ting, der gør, at vi skal undersøge det sted nærmere

Ole Hald, vagtchef fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Brandvæsen er i gang med slukningsarbejdet og så opstår der nogle ting, der gør, at vi skal undersøge det sted nærmere. Det vil vi gøre her fra morgenstunden, og derfor har vi afspæringsfolk dernede, som sikrer, at tingene er status quo indtil politiets teknikere kan komme og undersøge det, siger han til TV2 ØST.

Vagtchefen har ingen kommentarer til, hvorvidt der er nogle indebrændte personer i huset. Politiet har ikke yderligere kommentarer til sagen før fredag formiddag.

Umiddelbart ingen sammenhæng med andre sager

I slutningen af juni anholdte politiet to mænd for drabet begået i Ruds Vedby og for drabet begået i Vemmelev. 

De to mænd er sigtet for drabet på 68-årig Kiehn Georg Andersen fra Ruds Vedby, der fandt sted 21. april og drabet på en 80-årig mand fra Vemmelev, der fandt sted den 16. juni.

Brand i Vemmelev
Læs også
To mænd anholdt for drab i Ruds Vedby og Vemmelev
Brand i Vemmelev
Læs også
To mænd anholdt for drab i Ruds Vedby og Vemmelev

Har denne sag nogen som helst tilknytning til de tre andre sager med nedbrændte huse?

- Det har jeg svært ved at forestille mig, men man skal passe på med at udelukke ting i disse tider. Umiddelbart vil jeg sige, at der ikke er nogen sammenhæng, men det kan jeg ikke være 100 procent sikker på, siger vagtchef Ole Hald fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.


Nyhedsoverblik