Næstved taber pokalkvartfinale til skarpe nordjyder

Næste gang Næstved Boldklub, der ligger under nedrykningsstregen i den næstbedste fodboldrække, skal i aktion igen, bliver den 9. april, hvor de drager til København for at møde AB. Arkivfoto. Foto: TV ØST

Næstved Boldklub måtte onsdag aften se sig slået af Vendsyssel, der snupper billetten videre til semifinalen i den danske pokalturnering.

Onsdagens pokalopgør mod ligarivalerne fra Vendsyssel endte slet ikke, som man håbede i Næstved.

Næstved Blodklub skulle nemlig onsdag aften forsøge at spille sig videre til en semifinaleplads i den danske pokalturnering, da de på hjemmebane tog imod Vendsyssel.

Nordjyderne kom efter et kvarter foran på et straffespark, som Tiago Leonco sparkede i mål. Men kun fire minutter senere kom Næstved Boldklub på 1-1, da Kevin Bechmann Timm scorede for den grønblusede. 

Læs også Næstved trak ikke sin ønskemodstander til pokalkvartfinale

Men lige lidt hjalp det. For midt i anden halvleg smækkede gæsternes Christian Moses bolden i mål og sikrede dermed en semifinaleplads til Vendsyssel med en sejr på 2-1.

Næste gang Næstved Boldklub, der ligger under nedrykningsstregen i den næstbedste fodboldrække, skal i aktion igen, bliver den 9. april, hvor de drager til København for at møde AB.

Finalen i pokaltuneringen spilles Kristi Himmelfartsdag den 25. maj.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App