Næstved stopper dårlig stime i 1. division med storsejr

Efter fire kampe i træk uden sejr vandt Næstved i 1. division og konsoliderede sin tredjeplads.

Efter to nederlag i træk og blot to point i de seneste fire kampe fik oprykningskandidaten Næstved en tiltrængt succes i 1. division.

Onsdag sejrede Næstved på hjemmebane med 4-1 over FC Roskilde.

Næstved ligger med sine nu 48 point for 30 kampe fortsat nummer tre i rækken, og holder den placering, venter en playoffkamp mod et superligahold om en plads i den bedste række i næste sæson.

Silkeborg fører rækken an med 51 point og ligger til den direkte oprykningsplads, mens Viborg har 50 point. Begge har spillet en kamp færre ligesom Fremad Amager, der har 44 point som nummer fire.

Onsdagens sejr var vital

Næstved lå for få uger siden i en mere favorabel situation, men det lavede fire kampe uden sejr om på, og derfor var onsdagens sejr vital.

Den ghanesiske angriber Ibrahim Laar scorede til 1-0 efter 25 minutter, som også var stillingen ved pausen.

Otte minutter inde i anden halvleg øgede Kristoffer Munksgaard til 2-0, og da Ahmed Hassan fem minutter senere gjorde det til 3-0, var tingene sat på plads.

Med ti minutter tilbage lukkede Christoffer Boateng hjemmeholdets egen målfest til 4-0, inden udeholdet reducerede kort før tid.