Næstved skal op i 1. divison igen: Nu er træneren fundet

Næstved Boldklub har præsenteret den mand, der skal bringe klubben hurtigt tilbage i 1. division.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

For to måneder siden, overtog han posten som cheftræner, da Mogens Krogh blev fyret. Og selvom det ikke lykkedes Michael Hemmingsen at redde sit hold fra nedrykning, har Næstved Boldklub alligevel været så tilfredse med hans indsats, at den nu har valgt at skrive kontrakt med ham for den kommende sæson.

- Han har formået at stabilisere forsvaret. Samtidig har vi fået et mere stabilt fundament, og der er kommet bedre styr på aftalerne inde på banen. Måske skulle vi have tilknyttet ham noget tidligere, siger Line Høilund Pedersen, der er direktør i Næstved Boldklub. 

nastved_fodbold.jpg
Læs også
Næstved taber skæbnekamp – skal sige farvel til 1. division
nastved_fodbold.jpg
Læs også
Næstved taber skæbnekamp – skal sige farvel til 1. division

Klubben har en helt klar ambition om at vende tilbage til 1. division allerede i den kommende sæson, og til den opgave har man altså vurderet, at Hemmingsen var den rette mand.

- Vi har brugt lang tid på at overveje den rigtige løsning. Michael har vundet stor respekt blandt spillerne. Samtidig er han vellidt blandt sponsorerne, som har været rigtig gode til at spytte penge i kassen, så vi har sikret et fornuftigt økonomisk fundament til den kommende sæson, fastslår direktøren. 

Line Høilund Pedersen fortæller samtidig, at der ikke er udsigt til de helt store indkøb på spillerfronten. Her har to af profilerne, Kevin Bechmann Timm og Jeppe Illum, meddelt, at de forlader klubben. 

100919_Naestved_stadion.jpg
Læs også
Kommune bruger millioner på stadion til nedrykket klub
100919_Naestved_stadion.jpg
Læs også
Kommune bruger millioner på stadion til nedrykket klub

- Vi har flere spillere, der har kontraktudløb. Sportschefen koncentrerer sig om at få lavet nye aftaler med dem. Vi har en god kerne af spillere, som helt sikkert vil udgøre et godt 2. divisionshold. Vi sætter tæring efter næring og skal ikke satse hele butikken, siger hun.

Michael Hemmingsen har en fortid som træner i FC Vestsjælland, Randers, SønderjyskE og OB. Inden da var han selv superligaspiller gennem en lang årrække.


Nyhedsoverblik