Nabo til Regnemarks Bakke: Der holder tit biler i området

Området ved Regnemarks Bakke er meget brugt til gåture, og der holder tit biler på parkeringspladsen. Det fortæller naboer til naturområdet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Inden klokken havde slået otte om morgenen den 10. juli 2016, kom en kvinde kørende ad Vestre Ringvej ved Regnemarks Bakke.

Her så hun en mand af en vis størrelse – måske en håndværkertype – ved en lys bil. Manden var i fuld færd med at løfte noget tungt.

Få timer før var 17-årige Emilie Meng forsvundet sporløst fra Korsør Station, og nu arbejder politiet ud fra teorien om, at den tætte mand ved Regnemarks Bakke måske er ham, der slog den unge pige ihjel.

I hvert fald blev hendes lig fundet i selvsamme naturområde et halvt år senere.

quote Der holder i hvert fald én bil om dagen. Det kan nok ikke engang gøre det

Leopold Asmussen, Leopolds Rullegræs

Men hvad er det egentlig for et sted, og hvor tit færdes der mennesker i naturområdet? Ofte, hvis man spørger naboerne. Området er nemlig et populært sted at gå ture og lufte hund.

- Der holder i hvert fald én bil om dagen. Det kan nok ikke engang gøre det, siger Leopold Asmussen. Han ejer Leopolds Rullegræs, der ligger lige ved siden af Regnemarks Bakke.

emilie-meng.jpg
Læs også
Derfor henvender nyt vidne i Emilie-sagen sig så sent
emilie-meng.jpg
Læs også
Derfor henvender nyt vidne i Emilie-sagen sig så sent

Derfor kommer det heller ikke nødvendigvis bag på ham, at der er blevet set en bil ved nedkørslen den morgen, selv om han medgiver: 

- Der er ret stille sådan en søndag morgen. Bortset fra at jeg laver rullegræs, og det larmer.

Kører også en del traktorer

Det kvindelige vidne havde tid til at orientere sig i området, den morgen for 15 måneder siden, fordi hun lå bag en traktor, der kørte langsomt.

Politiet er nu meget interesserede i at komme i kontakt med blandt andre traktorføreren for at finde ud af, om personen har set noget, der kan bidrage til efterforskningen.

quote Der er ret stille sådan en søndag morgen. Bortset fra at jeg laver rullegræs, og det larmer

Leopold Asmussen, Leopolds Rullegræs

Men ifølge Leopold Asmussen er traktorer heller ikke stældne gæster på vejene ved Regnemarks Bakke om sommeren.

- Der kører masser af traktorer. På den tid af året er det nok mest sprøjetraktorer, siger han.

Politiet vil gerne tale med alle, der har befundet sig i området ved Regnemarks Bakke den 10. juli 2016 mellem klokken 7 og 9. Selv hvis man ikke tror, man har noget at bidrage med, vil politiet gerne kontaktes.

På den måde kan de danne sig det fulde overblik over, hvem der var i området, da en endnu ukendt drabsmands formodentlig skilte sig af med liget af 17-årige Emilie Meng.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kan kontaktes på telefon1-1-4. 


Nyhedsoverblik