Møn vises frem i musikvideoer

Emile Carlsen har udgivet en musikvideo om måneden i eet år. Alle musikvideoerne er optaget live og udendørs på Møn.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Emile Carlsen bor på en lille gård på Østmøn mellem Mannemarke og Magleby. For et år siden gav han sig selv en udfordring: Han ville lave en musikvideo et naturskønt sted på Møn hver måned igennem et helt år. Han kaldte udfordringen for Møn Sessions.

- Vi har kørt i et helt år nu. En gang om måneden har vi udgivet en musikvideo her fra øen. De er altid liveindspillet udendørs, så de er altid påvirket af vejr og vind og omgivelser, fortæller Emile Carlsen, der ud over at være fotograf også ernærer sig som trommeslager.

Han satte sig for at gennemføre udfordringen med musikvideoerne for over et år siden, men det er gået så godt, at han fortsætter med projektet i 2018.

Anmelderrost band vil til Møn

TV ØST var med, da det anmelderroste band, Hush optog musikvideoen til sangen ´Home’, som er med på den plade, de udgiver fredag den 2. februar. Dorthe Gerlach, der er forsanger og den ene del af duoen Hush, valgte Emilie Carlsen, fordi han kan lave musikvideoer, der passer til den musik, bandet spiller.

- Det har en særlig stemning, og det er en mulighed for at gøre det, som vi rigtigt kan lide i Hush, nemlig at spille live og så skabe en tæt og nær lyd, der passer godt med de smukke og stemningsfulde billeder.

Møn er blevet til hjem

For Emile Carlsen er Møn helt bogstaveligt blevet til hjem, efter han og familien sagde farvel København. Nu har han fået sig en mission, der går ud på at lave musikvideoer med den lyd og stemning der opstår, når man gør det i det fri.

Besøg Møn Sessions her.


Nyhedsoverblik