Far og mor kendt skyldige: Mishandlede fire børn gennem seks år

Foto: TV2 ØST

En særdeles grov sag om overgreb i en familie fra Korsør-egnen endte i dag med, at både faderen og moderen blev kendt skyldige i at tæve hinanden, børnene og familiens hunde.

En alvorlig sag fra Korsør-egnen er tirsdag endt med, at både faderen og moderen i sagen er blevet dømt skyldige i blandt andet at have begået vold og mishandling mod deres fire børn og deres to hunde.

Til gengæld blev faderen i sagen frikendt for at have begået voldstægt mod familiens to døtre.

Det skete, da Retten i Næstved tirsdag klokken 10.00 dømte de to forældre skyldige i en række forhold i sagen. Vigtigst er vold mod hinanden og de to børn. Det skete med en skyldkendelse, der senere vil blive fulgt op af en strafudmåling.

Der var tale om et højspændt øjeblik, hvor faderen i sagen blandt andet græd, da kendelsen blev læst op.

Blandt tiltalerne i sagen var blandt andet forhold, hvor faderen skulle have voldtaget de to døtre i familien, og have udsat dem for alvorlig vold. Blandt andet skulle børnene være blevet skubbet ned af trapperne fra 1. sal.

Underernærede og håndsky

Børneflokken består af to piger på nu 10 og 12 år, og to drenge på 14 år. Børnene er undervejs i retssagen af vidner blevet beskrevet som underernærede og håndsky.

Centralt i sagen har været videooptagelser, hvor moderen i sagen er meget sur. De er blevet brugt til at illustrere, hvor voldsomt tingene kunne foregå i familien. 

Det er moderen i sagen, der i første omgang meldte overgrebene til politiet efter en episode, hvor hun angiveligt blev truet på livet foran børnene.

Sagen er imidlertid kompliceret, da moderen tirsdag selv blev dømt skyldig i at have deltaget i overgreb på børnene, og desuden blev dømt for at have forsøgt at få børnene til at lyve i deres vidneudsagn. Målet var, at få manden dømt for ting, som han faktisk er uskyldig i.

Alle fire børn er i dag anbragt udenfor hjemmet.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App