Middelaldercentret har fået Pokémon's

Den helt store dille lige nu er at fange Pokémon's. Og på Middelaldercenteret i Nykøbing Falster, er der masser af små ”monstre” at fange.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det er svært at komme udenom. Pokémon Go, er sommerens helt store dille.

Du har sikkert også set mange løbe rundt med deres smartphones i hånden, og med blikket rettet mod skærmen. Her kæmper de om at få fanget en Picatu eller en Squirtle, som to af de populære figurer fra Pokémon hedder.

På Middelaldercenteret i Nykøbing Falster står to såkaldte Pokéstop, hvor man kan få flere pokéballs og æg, og netop derfor er centeret blevet et populært sted for de mange jægere.

På Facebook skriverpersonalet på Middelaldercenteret, at de er meget glade for alle de ivrige jægere, men at de desværre har haft nogle dårlige oplevelser. Flere er nemlig begyndt at kravle over hegnet og gå ind på deres private områder, også uden for åbningstid. Og centeret ser meget gerne, at det stopper med det samme, som de skriver.

- Hvis man vil se Middelaldercentret (og jage Pokémon) er man velkommen i vores åbningstid 10.00-17.00. Efter lukketid bor vores frivillige herude, og de skal ikke forstyrres af gratister, skriver de på Facebook. 


Nyhedsoverblik