TV2 ØST Løbet: Flere end 2000 klar til løbefest i dag

Ringsted vil her til formiddag være fyldt med løbere, når årets TV2 ØST Løb bliver afholdt. Du kan også følge med direkte på Facebook.

Både løbere og gående deltagere til TV2 ØST Løbet vil kunne ses mange steder i Ringsted i formiddag.

Løbet udgår fra byens centrale park, Lystanlægget, og kommer rundt til både shoppingcenteret Ringstedet, byens Falckstation, Ringsted Outlet, det nye torv midt i byen og ud på åstien i udkanten af Ringsted.

- Det bliver et anderledes løb, end man er vant til, fortæller Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten (V).

- Jeg ved, at arrangørerne har lagt sig i selen for at skabe et spændende løb, og jeg glæder mig rigtig meget til at følges med alle deltagerne, fortsætter Henrik Hvidesten, der selv skal løbe halvmaraton efterfulgt af en tur med sønnen på fem år til børneløbet på to kilometer.

Første løb klokken 10

Første løb skydes igang af borgmesteren selv kl. 10, og herefter vil der være starter på de forskellige distancer cirka hvert tyvende minut frem til kl. 11.45. Deltagerne vil have mulighed for at komme ind gennem musikskolen, hvor et lille orkester vil spille, Falckstationen har åbnet portene, så ruten går direkte gennem deres garage, Ringsted Outlet har gjort plads, så ruten kan gå ind gennem området og lige forbi butikkerne, og så vil der desuden være massere af aktiviteter i selve start/målområdet.

Kig med på Facebook

Hvis man ikke selv har lyst eller mulighed for at deltage, så kan man se det hele direkte på Facebook klokken 9.25, hvor Sille Roulund og Mads Gudiksen er værter fra kl. 9.30 til cirka 12.30. Og i aften kl. 19.55 kan man se et sammendrag fra løbet på TV2 ØST kanalen.

- Det bliver en rigtig løbefest, lover Lasse Russotti, der er afdelingsleder hos DGI, og har været med til at arrangere løbet sammen med Ringsted Motionsklub, Oplev Ringsted og TV2 ØST.