Mark O. Madsen stopper som bryder - satser nu på MMA

Mark O. Madsen stopper som bryder.

Falstringen Mark O. Madsen indstiller karrieren som bryder for i stedet at kæmpe inden for MMA.

Bryderen fra Nykøbing Falster, Mark O. Madsen, stopper nu sin karriere som bryder for at prøve sig på fuldtid inden for kampsporten MMA (Mixed Martial Arts).

- Jeg har gennem længere tid gået med drømme og ambitioner om MMA. Det har vokset sig større og større, og her i livet er det jo sådan, at der er en udløbsdato på nogle ting, som man er nødt til at gøre, før det er for sent, lyder det fra Mark O. Madsen i en pressemeddelelse.

- Jeg elsker kampsport, og MMA er den ultimative udfordring, fordi den rummer så mange forskellige elementer af kampsport. Samtidig vil jeg gerne udvikle mig som menneske, og det tror jeg, at man gør bedst, hvis man har modet til at træde ud af sin comfort zone. Siden, jeg var seks år, har jeg dyrket brydning og er gået efter at blive én af verdens bedste. Nu skal jeg ud på en ny rejse og opbygge viden og erfaring inden for MMA, og det er en super privilegeret mulighed for mig. 

Læs også Mark O. Madsen vender tilbage til MMA

De store kampe kommer

Mark O. Madsen satte rekord i 2016, da han som den første bryder nogensinde kvalificerede sig til sit tredje OL i træk.

Men efter dagens nyhed bliver det ikke til at fjerde OL for Mark O. Madsen.

Falstringen vil nu gå efter at blive en del af de helt store kampe inden for Ultimate Fighting Championship (UFC). Det er verdens største MMA-organisation, der rrangerer nationale- og internationale kampe.

- UFC er dér, hvor de bedste kæmper, og det er da afgjort et sted, hvor jeg gerne vil ind og konkurrere. Men min ambition er i første omgang at blive så god, som jeg kan med mit potentiale. Hvis jeg så bliver god nok, så skal de store kampe nok komme.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App