Margit om voldsomt hjemmerøveri: De efterlader skrammer på sjælen

Se interviewet med Margit Steffensen, der sammen med sin mand blev bagbundet og udsat for vold under et hjemmerøveri i landsbyen Tingsted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Historien om det ældre ægtepar fra landsbyen Tingsted på Falster, der blev udsat for et voldsomt hjemmerøveri, fyldte meget i medierne onsdag den 9. november.

Her valgte betjente fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi at afspærre parrets hus og en nærliggende vej, mens de efterforskede gerningsstedet.

Nu har Margit Steffensen valgt at fortælle parrets historie til TV ØST.

quote De aner ikke, hvad de efterlader af skrammer på sjæl og legeme. Det er ganske forfærdeligt

Margit Steffensen, Tingsted

Det var med Margit Steffensens egne ord rædselsfuldt at ligge bagbundet i fire timer på gulvet, inden hjemmehjælperen fandt ægteparret næste dag, hvorefter der blev slået alarm til politiet.

- Jeg frygtede, at Leif var død. Og jeg var bange for slev at miste bevidstheden, så jeg lå og pumpede med fingre og fødder og lå i en bestemt stilling, hvor jeg havde det bedst, og så trak jeg vejret meget rolig igennem næsen for at holde mig frisk, siger Margit Steffensen til TV ØST.

- De (gerningsmændene red.) aner ikke, hvad de efterlader af skrammer på sjæl og legeme. Det er ganske forfærdeligt.

Politiet efterlyser vidner, der natten til onsdag har været i området og har bemærket mistænkelig adfærd mellem klokken 03.00 til 04.00. Man kan kontakte politiet med oplysninger på telefon 1-1-4.
 

GERNINGSMÆNDENE

Gerningsmændene, der var maskerede, beskrives begge som:
  • Cirka 30 år 
  • Cirka 180 cm høje
  • Iført mørkt tøj
  • Talte et udenlandsk sprog

 


Nyhedsoverblik