Mand tiltalt for at dræbe kæreste og brænde hendes lig på gårdsplads

01:04

Hændelsen fandt sted i Hårbølle på Møn.

Politiet mener, at manden slog sin kæreste ihjel ved at kvæle hende med en snor og efterfølgende brænde hendes lig på gårdspladsen.

Den 10. marts i år kvalte en mand sin ni år yngre kæreste på en landejendom ved Hårbølle Strand på Vestmøn, hvor de boede sammen.

Bagefter hældte han brandbar væske ud over liget og satte ild til.

Det skriver Sjællandske, som har fået aktindsigt anklageskriftet fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, efter manden er blevet tiltalt i sagen.

Liget blev fundet forkullet på gårdspladsen

Hændelsen i Hårbølle på Møn kom til politiets kendskab, da de blev kaldt til landejendommen i marts. Her fandt de den dræbte på gårdspladsen, som TV2 ØST tidligere har fortalt.

Den dræbte er en kvinde på cirka 50 år, hvis døde krop blev fundet stærkt forkullet ved husets hovedtrappe. Liget lod han ligge på gårdspladsen efter at have brændt det af. Derfor er anklagen imod ham ikke kun drab, men også usømmelig omgang med lig.

Politiet mener, han slog sin kæreste ihjel ved at kvæle hende med en snor.

Blev såret af skud

På stedet anholdt politiet den 58-årige mand, der bor på adressen, men han lod sig ikke bare anholde.

Under den efterfølgende jagt med biler og helikoptere, så betjente sig nødsaget til at trække våben, og manden blev hårdt såret af skud. Derfor blev han efterfølgende indlagt på Rigshospitalet og kunne ikke fremstilles i grundlovsforhør.

Manden nægter sig skyldig.

Det vides ikke, hvornår sagen kommer for retten. Det bliver i Retten i Nykøbing Falster.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App