Mand påkørt på Falster - ekskone sigtet for forbrydelsen

En 40-årig mand blev tirsdag formiddag ramt af en bil. Føreren var hans 24-årige ekskone. Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

En 40-årig mand blev tirsdag ramt af en bil på Slotsgade i Nykøbing Falster - angiveligt ført af mandens 24-årige ekskone. Politiet søger vidner.

Politiet i Nykøbing Falster fik tirsdag besøg af den samme mand to gange på kort tid.

En 40-årig mand fra Væggerløse aflagde tirsdag formiddag politistationen i Nykøbing et besøg. Han kom for at anmelde et forhold, der havde med sin ekskone at gøre. Manden forlod politistationen, og så kunne man måske forvente, at den historie var slut.

Men der skulle ikke gå længe, før manden igen stod på stationen. For kort tid efter han havde forladt bygning, blev han på Slotsgade – lige bag politistationen – påkørt af en bil. Og føreren af bilen var angiveligt mandens 24-årige ekskone.

Ekskone sigtet i sagen

Den 40-årige mand blev strejfet på undersiden af venstre ben, men han kom ikke noget til og var altså selv i stand til for anden gang på kort tid at troppe op på Nykøbing Falsters politistation.

Når nogen forsøger at køre andre ned med en bil, så ser vi det som grov vold

Casper Andersen, sekretariatsleder, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Han anmeldte den 24-årige kvinde fra Nørre Alslev, og klokken 14:15 anholdt politiet hende. Hun blev afhørt, sigtet og løsladt.

Sigtelsen lyder på grov vold, fortæller sekretariatsleder i Nykøbing Falster for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Casper Andersen.

- Når nogen forsøger at køre andre ned med en bil, så ser vi det som grov vold, uddyber han og oplyser, at kvinden nægtede sig skyldig i den sigtelse.

Søger vidner

Selvom politiet allerede har talt med kvinden, så vil de meget gerne have fat i vidner til påkørslen, så der kan komme klarhed over, hvordan hændelsen forløb. 

- Hvis nogen har set noget omkring klokken 11.30 på Slotsgade, må de gerne henvende sig, opfordrer Casper Andersen.

Han fortæller, at politiet ikke på nuværende tidspunkt kan sige noget om motivet for handlingen.

Har du set noget, kan politiet kontaktes på telefon 1-1-4.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App