Mand påkører bil med vilje og smadrer to andre ved en fejl

En 25-årig mand fra Nakskov påkørte en bil med forsæt, fordi han har et udestående med ejeren. Han endte dog med at påkøre to andre biler i farten.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi kunne torsdag eftermiddag rykke ud til en melding om færdselsuheld på Kørbersgade i Nakskov. Her havde en mand påkørt en række biler og stukket af fra stedet.

Den 25-årige mand var formentligt med fuldt overlæg kørt ind i en parkeret Ford Fiesta på grund af interne stridigheder med en 18-årig mand. Det er den 18-årige, som Ford Fiestaen tilhører.

Da bilen blev påkørt, blev den skubbet over i en VW Golf, der ligeledes stod parkeret på vejen, og skade den også.

Den 25-årige mand stak derefter af fra gerningsstedet, men påkørte igen en bil under flugten. Han ramte en VW UP, der holdt parkeret på den modsatte side af vejen.

Opfordres til at melde sig selv

Politiet er bekendt med mandens identitet, og de opfordrer ham derfor til at melde sig selv, inden de henter ham.

-Vi ved godt, hvem han er, men det vil være nemmest, hvis han melder sig selv, siger politiassistent hos Nakskov Lokalpoliti, Gert Sørensen.  

 

Politiet betragter sagen som mere alvorlig end ”bare” et trafikuheld.

-En forsættelig påkørsel er jo groft, men vi er ikke over i voldskapitlet, da der ikke var personer involveret. Men vi taler om en frakendelse af kørekortet, hvis han bliver dømt, siger Gert Sørensen.


Nyhedsoverblik