Ville stoppe tyveri af knallert: Mand overfaldet af 7-8 unge

Overfaldet skete på vejen Taarnvang i Holbæk. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

En 37-årig mand blev onsdag aften overfaldet på sin bopæl i Vangkvarteret i Holbæk. Han ville forhindre, at de stjal hans knallert.

En gruppe unge på syv til otte personer forsøgte onsdag aften at stjæle en knallert fra en beboer på Taarnvang i Vangkvarteret i Holbæk. Da knallertejeren kom ud at sit rækkehus for at forhindre tyveriet, endte det med at de unge overfaldt ham. Ejeren, en 37-årig mand, fik en flænge i øret, der blødte, og blev sendt på skadestuen. 

Politiet fik anmeldelsen om overfaldet fra en genbo, der så hele episoden fra sit hus. Politiet kom hurtigt til stedet, fordi de i øjeblikket er talstærkt til stede på grund den verserende konflikt i det kriminelle miljø i Holbæk.

Konflikten kostede søndag aften en kun 18- årig mand livet, da han blev dræbt af skud. Politiet har indført visitationszoner i området og er til stede med ekstra folk for at skabe tryghed.

Unge flygtede efter overfaldet

 Politiet understreger, at overfaldet intet har med konflikten at gøre.

- Det kunne være sket når som helst. Det er en tilfældig borger, det er gået ud over, men hverken han eller de unge har noget med konflikten at gøre, siger Martin Bjerregaard, Midt- og Vestsjællands Politi. 

Efter overfaldet flygtede de unge – dog uden knallerten – i retning mod Havevang. Politiet efterlyser nu den gerningsmand, som var særligt aktiv ved overfaldet. Det drejer sig om en mand på mellem 20-25 år, han er 175-185 centimeter høj, almindelig af bygning, har mørkt krøllet hår og han havde en mørk, grønlig jakke på. 

Politiet fandt ikke gruppen af unge og afhører i dag den forurettede omkring sagen, der behandles som vold og forsøg på brugstyveri af knallerten.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget til overfaldet, eller som kan give oplysninger om gruppen af unge på 1-1-4. 

Politiet er talstærkt til stede i Holbæk på grund af en voldsom konflikt i det kriminelle miljø. Se video om sagen her:

06:57 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App