Mand fløjet til Rigshospitalet efter voldsomt slagsmål

Politiet modtog en anmeldelse om, at en mand blødte fra hovedet efter et slagsmål.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Sent mandag aften modtog politiet et alarmopkald fra øen Sejerø om, at en mand var kommet til skade i forbindelse med et slagsmål og blødte fra hovedet.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Fordi øen ligger i Sejerøbugten og ikke har en fast nærpolitistation, valgte politiet at orientere øens sognefoged om sagen, og han kørte til stedet. Imens blev politiet fløjet til Sejerø med helikopter.

2014-07-01-19_30_14.kanal-tv2-226233.jpg
Læs også
14-årig mistænkes for vanvidskørsel på ø
2014-07-01-19_30_14.kanal-tv2-226233.jpg
Læs også
14-årig mistænkes for vanvidskørsel på ø

Kort efter ankom lægehelikopteren til øen og hentede den tilskadekomne mand, en 34-årig mand fra Sejerø. Han blev fløjet til Rigshospitalet i København til behandling for skader i hovedet og på kroppen.

Offer stadig indlagt

Politiet kunne sammen aften anholde en 50-årig mand fra Sejerø, som mistænkes for at have forvoldt skaderne på den 34-årige. Ved nærmere undersøgelse af sagen, viste det sig at de to mænd kender hinanden.

De to mænd var ifølge politiet kommet op at toppes. Det havde udviklet sig til et slagsmål, hvor den 34-årige pådrog sig alvorlige skader i hovedet fra et stumpt redskab.

Begge mænd var spirituspåvirkede, da politiet traf dem. Politiet undersøgte desuden stedet, hvor der blev fundet en hammer og en skovl.

Uheld Lolland
Læs også
Kvinde fløjet til Rigshospitalet efter frontalt sammenstød
Uheld Lolland
Læs også
Kvinde fløjet til Rigshospitalet efter frontalt sammenstød

Nu forsøger politiet at få klarlagt omstændighederne omkring slagsmålet, og efterforskere undersøger tirsdag formiddag gerningsstedet på Sejerø.

De to parter i sagen er blevet afhørt, og anklagemyndigheden skal nu tage stilling til, om der skal ske fremstilling i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling af den 50-årige mand.

Skaderne var ikke livstruende, men den 34-årige er fortsat indlagt til behandling.


Nyhedsoverblik