Mand delte bolsjer ud og kyssede 12-årige piger

Politiet har afhørt de to piger for at få klarlagt, hvad der præcist skete ved stationen i Store-Heddinge. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

En voksen mand delte bolsjer ud, inden han krammede og kyssede to 12-årige piger ved stationen i Store Heddinge.

Tirsdag aften fik politiet en henvendelse fra en 12-årig piges mor. Pigen og hendes veninde havde mødt en mand på Jernbanegade i Store Heddinge på Stevns, som havde givet dem bolsjer, et visitkort og en brochure for Aktiv Sommer.

Af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi fremgår det, at manden befandt sig ved stationen i Store Heddinge. Efter at have givet de to 12-årige piger bolsjer krammede han pigerne og kyssede dem på kinden.

Politiet har afhørt de to piger for at få klarlagt, hvad der præcist skete ved stationen i Store Heddinge, og de forsøger nu at identificere manden for at høre hans version af sagen. Politiet vil herefter tage stilling til, om der er grundlag for en sigtelse mod manden på grund af hans adfærd over for pigerne.

Manden beskrives som mellemøstlig af udseende, 45 til 50 år gammel, kraftig af bygning og mellem 175 og 180 centimeter høj.

Han havde skæg, talte dansk med accent og var iført en sort langærmet sweatshirt, sorte, beskidte shorts, der gik ned over knæene og sorte sko. Han medbragte bolsjer i højre forlomme og brochurer fra Aktiv Sommer

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App