Mand bag træpillesvindel er tidligere dømt for bedrageri

Ifølge politiet er de oppe på 20 anmeldelser mod de personer, som angiveligt står bag det omstridte Træpillespecialisten.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det er tilsyneladende en meget tillidsvækkende bedrager fra Nykøbing Falster, som gentagne gange har snydt folk over hele landet for flere hundrede tusind kroner gennem hjemmesiden træpillespecialisten.dk.

Her har adskillige folk købt træpiller for flere tusind kroner, men uden at modtagere deres varer nogensinde. Flere af kunderne har vi fortalt om på TV ØST og i alt er politiet nu oppe på 20 anmeldelser mod de to personer, der angiveligt skulle stå bag Træpillespecialisten.

Den ene af de, er tidligere dømt for bedrageri. Han fik otte måneders fængsel i 2015 for 13 tilfælde af bedrageri og blev dømt til at betale over 200.000 kroner tilbage til de kunder, han snød.

Penge, som Nickolai Krogh dog aldrig har set noget til. Han bestilte i 2013 produkter fra Apple for 165.000 kroner, men uden at modtage en eneste vare. Nickolaj Krogh meldte derfor manden til politiet i fælleskab med andre, hvilket resulterede i en dom.

- Jeg sendte rigtigt mange mails til ham. Og ringede til ham, men han svarede aldrig. Jeg sendte også sms, men de svar, jeg fik, kunne jeg ikke bruge til noget, fortæller Nickolaj Krogh som er overbevist om, at den mand, som snød ham dengang er den samme, som nu står bag Træpillespecialisten.

Ulla Essemann står bag en gruppe på Facebook for personer, der mener, de er blevet snydt af træpillespecialisten.dk. Gruppen har 89 medlemmer. Og hun har hørt om den tidligere dom, der skulle klæbe sig til firmaet.

- Man blir da frygtelig forarget over at han straks går i gang med det nye setup, så han igen kan bedrage en masse mennesker, siger Ulla Essemann.

Advokat for de to mænd bag Træpillespecialisten har ikke nogen kommentarer til sagen.

Se hele historien ved at klikke øverst på siden. 


Nyhedsoverblik