Lottovinder fra Guldborgsund: Jeg har fået betalt al min gæld ud

En kvinde fra Guldborgsund Kommune vandt i Lotto i lørdags. Hun kalder det uvirkeligt og fortæller, at en del af pengene allerede er brugt på gæld.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En kvinde i starten af 60'erne fra Guldborgsund Kommune har i 16 år spillet Lotto sammen med en ven. De har spillet på de samme tal i alle 16 år.

I lørdags gav deres tal så endelig adgang til hovedgevinsten.

quote Jeg måtte sgu lige tage en smøg og få styr på nerverne

Lottovinder, Guldborgsund Kommune

- Det er jo helt uvirkeligt. Man går og håber og håber hver eneste lørdag, og når det pludselig sker, så ved man slet ikke, hvad man skal gøre af sig selv, siger kvinden.

- Jeg måtte sgu lige tage en smøg og få styr på nerverne, tilføjer hun.

Der var ialt fire lottokuponer, der havde den rigtige talkombination, så præmien på seks millioner har altså skulle deles i fire.

Men selv om beløbet altså ikke er flere millioner kroner, er kvinden ganske godt tilfreds. 

quote Jeg har simpelthen fået betalt al min gæld ud. Så nu ved jeg, at jeg kan blive boende, uanset hvad der sker

Lottovinder, Guldborgsund Kommune

- Det er helt fantastisk. De penge falder virkelig på et tørt sted, fortæller kvinden fra Guldborgsund, som ønsker at være anonym. 

Har betalt sin gæld ud

Kvinden har været igennem nogle hårde år med sygdom og indlæggelser på hospitalet og har været meget nervøs for sin økonomi.

- Jeg har da været bekymret for, hvordan jeg skulle klare at blive siddende i mit hus, når jeg snart bliver folkepensionist. Så ved du hvad? Jeg har simpelthen fået betalt al min gæld ud. Så nu ved jeg, at jeg kan blive boende, uanset hvad der sker. Det er bare så dejligt, siger hun til Danske Spil.

Gevinsten giver også plads til en sjælden mulighed for at komme ud at rejse.

- Jeg vil gerne invitere mine børn og børnebørn på sommerferie næste år. Jeg har ikke været ude at rejse i 20 år, fordi der ikke har været penge til det. Og nu kan jeg få familien med. Jeg er så taknemmelig. 


Nyhedsoverblik