Lotto-vindere gik rundt i uvidenhed i en uge

Et ægtepar fra Næstved Kommune vandt for to uger siden tre millioner kroner i Eurojackpot. Der gik dog lidt tid, før de opdagede deres held.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

De fleste håber på det, men de færreste tror på, det nogensinde lykkes at vinde i lotto. Derfor kan der også gå lidt tid, før man får tjekket sin kupon.

Det var i hvert fald, hvad der skete for et ægtepar i Næstved Kommune, som for to uger siden vandt 3.180.565 kroner i Eurojackpot. Der gik nemlig en uge, før de overhovedet fik tjekket tallene.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Jeg plejer aldrig at kontrollere mine tal selv. Da jeg fik dem tjekket, fik jeg at vide, at der var vunde tmere end 10.000 kroner, og så fik jeg et præmiebevis, fortæller den mandlige halvdel af ægteparret til Danske Spil.

Vil forsøde tilværelsen

Ekspedienten bag disken i 7-Eleven i Næstved pegede derefter op på et skilt i butikken, hvor der stod, at der var vundet tre millioner kroner i butikken.

Og ganske rigtigt. Da manden tjekkede vindertallene på sin mobil, var der fem rigtige, ét stjernetal og en milliongevinst.

Parret, der ønsker at være anonyme, regner med at bruge pengene på at forsøde tilværelsen.

- Vi glæder os til at kunne give lidt til børnene, så de kan nyde gevinsten. Ellers skal den bruges til lidt ekstra forkælelse og til at opjustere ferien. Vi er vildt glade, lyder det fra vinderparret.

Tre gange tidligere er det sket, at en person fra Næstved har vundet en milliongevinst i Eurojackpot, siden spillets start i 2012.


Nyhedsoverblik