Lokale efterlyser ejeren af to løsgående får

To får har på mystisk vis strejfet rundt på gader og marker ved Søllested på Lolland de seneste dage. De lokale savner en ejer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

De seneste fire dage har to får gået rundt i området omkring Skodsebøllevej og Nybøllevej i Søllested på Lolland – og de lokale undrer sig i den grad.

- Det er da mærkeligt, der ikke er nogen, der leder efter dem, de går rundt ude på vejen eller står bare og hænger, det er jo synd for dem, fortæller Elsebeth Kjær, som bor i området og har holdt godt øje med fårene de seneste par dage.

Ifølge Elsebeth Kjær har hun forhørt sig hos Dyrenes Beskyttelse og politiet, men indtil videre har ingen kunne hjælpe hende, lyder det. Hun har også spurgt lokalt, om der er nogen, der mangler nogle får, men ikke fundet  frem til den rette.

Ifølge Elsebeth Kjær er de to får øremærkede, men hun kan ikke komme tæt nok på dem til at se numrene.

Vagtchefen hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har ikke modtaget nogen anmeldelser om løsgående får de seneste to dage, fortæller han og kender derfor ikke noget til sagen.

Normalt er det servicecentret hos politiet, der håndterer et dyreregister og ud fra det, forsøger de at finde ejerne til løsgående dyr.

Hos Elsebeth Kjær håber man, at dyrene snart kan vende hjem, hvor de kom fra.

- Jeg håber nogen ringer og fortæller, det er deres og henter dem, siger hun.

 


Nyhedsoverblik