Lille Næstved Skole vinder Ekstra Bladets skolefodboldturnering

Lille Næstved Skoles pigehold løber med guldet ovenpå en 3-1 sejr over Gråsten Skole.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Sidste sæson af Ekstra Bladets skolefodboldturnering er netop slut.

Det blev Lille Næstved Skole, der snuppede guldet i pigernes finale med en sejr på 3-1 over Gråsten Skole.

- Det er rigtig fedt, og jeg havde ikke selv regnet med det. Jeg havde fået at vide, at de var rigtig gode, men da vi scorede ret hurtigt inde i kampen, så havde jeg en god mavefornemmelse, og så viste det sig jo også, vi vandt. Så det er rigtig fedt, siger Mathilde Jensen, der spillede højre fløj for Lille Næstved Skole.

Artiklen fortsætter under videoen

 

Knald eller fald

Turneringen omfatter både drengehold og pigehold. Her spiller man efter cupsystemet, hvilket betyder, at et nederlag udelukker skolen for resten af turneringen.

Det er første gang, at Lille Næstved Skole vinder skolefodboldturneringen. I alt har spillerne kæmpet sig igennem ni kampe – seks i efteråret og tre i foråret, og sidstnævnte blev altså spillet og vundet på Vejle Stadion.

- Vi regnede med, vi ville være det spildominerende hold, for vi havde læst, modstanderen skulle være gode defensivt. Så vi ville spille på vores profiler, og det er også vores tre profiler, som ender med at score, siger Thomas Guldbrandsen, der er træner for Lille Næstved Skoles pigehold.

Artiklen fortsætter under billedet

Lille Næstved Skoles pigehold møder Gråsten Skole.
Lille Næstved Skoles pigehold møder Gråsten Skole. Foto: Ekstra Bladet

Masser af supportere

I alt havde Lille Næstved Skole fyldt 10 busser op med supportere til Vejle Station i dag, idet alle skolens 7., 8. og 9. klasser var med for heppe, men ifølge træneren var det ikke kun finalesejren, der har været en oplevelse for pigerne og trænerne.

- Vi er blevet kørt herover (red. fra Næstved til Vejle) i landsholdsbussen, og det har været en kæmpe oplevelse for både pigerne og os trænere. Så vi er glade for bare at være med, men at vi står med guldet er helt fantastisk, lyder det fra træneren.

Artiklen fortsætter under billedet

Pigeholdet fra Lille Næstved Skole jubler efter scoringen til 3-0.
Pigeholdet fra Lille Næstved Skole jubler efter scoringen til 3-0. Foto: Ekstra Bladet

Fejres på bussen

Men festlighederne stopper ikke her. Pigerne har nemlig en festlig bustur at se frem til på hjemturen.

- Vi fejrede det selvfølgelig inde på banen, hvor vi sprøjtede sodavand, og så skal vi ellers bare hygge os på busturen hjem og fejre det med musik. Vi havde planlagt, vi skulle fejre det McDonalds, men det skal vi ikke alligevel, for vi har fået sandwiches på Vejle Stadion, siger Mathilde Jensen.

Træneren lover dog, at pigerne har en spiseoplevelse til gode ovenpå guldet og 3-1 sejren.


Nyhedsoverblik