65-årig kvinde død efter lastbil og personbil stødte frontalt sammen

En trafikulykke på Højrebyvej lige syd for Nakskov spærrer netop nu trafikken i begge retninger. Foto: Lars Dalsig - Byrd

En kvinde er død, efter en lastbil og personbil stødte frontalt sammen i en trafikulykke i Nakskov på Højrebyvej. Vejen blev spærret, men er genåbnet.

En 65-årig kvinde er afgået ved døden, efter hun var involveret i en trafikulykke torsdag eftermiddag. 

Her var en lastbil og en personbil stødt frontalt sammen på Højrebyvej lige syd for Nakskov.

Det bekræfter vagtchef Stefan Jensen hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi her til aften. Kvinden kommer fra Nakskov, og de pårørende er underrettet.

Ulykken betød, at vejen blev spærret for trafik i begge retninger i eftermiddags. Vejen blev dog genåbnet omkring klokken 19.15. 

Politiet fortæller, at en lægehelikopter blev tilkaldt til ulykkesstedet. Herefter blev kvinden fløjet i kritisk tilstand til Rigshospitalet. Men hendes liv stod ikke til at redde, oplyser politiet. 

Politiet kan endnu ikke sige noget om årsagen til ulykken.

- Jeg kan ikke sige noget om årsagen. Det var et frontalt sammenstød. Vi har haft en bilinspektør dernede. Så nu afventer vi hans rapport. Han har undersøgt ulykkesstedet og køretøjerne. Så det er hans rapport, vi læner os op af, når den kommer, siger vagtchef Stefan Jensen.

Artiklen er opdateret

Klokken 20.15 er artiklen blevet opdateret med informationer om kvindens død, samt at vejen er genåbnet.

 

 

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App