Længere rejsetid: Asfaltarbejde på Køge Bugt Motorvejen i påsken

Det er blevet tid til at lægge nyt asfalt på Køge Bugt Motorvejen. Det kommer til at foregå i påsken, så forvent længere rejsetid.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det kan blive nødvendigt at tage lidt før af sted mod påskefrokosten. 

For lørdag den 8. april begynder asfaltarbejdet på Køge Bugt Motorvejen, hvor det gamle asfalt skal fræses af, nødspor skal forstærkes og ny asfalt skal lægges. 

Den 8. april gælder det nødsporet på den inderste del af Vestmotorvejen og spærrefladen - arealet med de hvide striber - mellem Vest- og Sydmotorvejen skal forstærkes. 

Udføres frem til 17. april

Asfaltarbejdet udføres frem til den 17. april. Og trafikalt betyder arbejdet, at hastigheden sættes ned til 80 kilometer i timen. Samtidig vil der være færre spor farbare i nordgående retning både på den inderste del af Sydmotorvejen og Vestmotorvejen samt på Køge Bugt Motorvejen. 

Trafikanter bør derfor forvente længere rejsetid på Køge Bugt Motorvejen i nordgående retning i påsken, oplyser Vejdirektoratet. 

Asfaltarbejdet på motorvejene afsluttes søndag den 16. april. 

Risiko for kø onsdag og lørdag

På den nordvendte tilkørselsrampe ved tilslutningsanlæg 33 ved Lellinge på Sydmotorvejen udføres arbejdet efter planen fra lørdag den 15. april til mandag den 17. april klokken 12. 

Rampen vil derfor være lukket for trafik i hele perioden. Det tunge kørespor forbi og i forlængelse af rampen vil ligeledes være lukket i perioder, oplyser Vejdirektoratet. 

De oplyser samtidig, at der er risiko for kødannelse onsdag den 12. april og lørdag den 15. april. Her kan der være længere rejsetid på cirka 15-20 minutter. 

Entreprenørerne forventer at være færdige, når hverdagen melder sig efter påske. Hvis altså vejret holder - ellers kan der godt opstå mindre ændringer.


Nyhedsoverblik