LA om ny borgmesterkandidat i Slagelse: Ingen kommentar

Hverken Liberal Alliance eller Socialdemokratiet i Slagelse ønsker at kommentere, at Venstre har sat nye kandidater i spil til borgmesterpost.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Ingen kommentar.

Det er den eneste kommentar fra nogle af nøglespillerne hos Liberal Alliance og Socialdemokratiet i det nye byråd i Slagelse, efter Venstre onsdag aften kastede både Dansk Folkepartis Ann Sibbern og Venstres Knud Vincents ind i kampen om at blive ny borgmester i Slagelse.

Torsdag formiddag forhandles der igen på rådhuset i Slagelse – og Liberal Alliance har det udslagsgivende mandat i kampen om borgmesterposten. 

Stén Knuth
Læs også
Stén Knuth tilbyder at trække sig i Slagelse - uden at det skaber kompromis
Stén Knuth
Læs også
Stén Knuth tilbyder at trække sig i Slagelse - uden at det skaber kompromis

Her har den 63-årige byråds- og folketingspolitiker Villum Christensen det udslagsgivende mandat. Han har gjort det klart, at han ikke ønsker at støtte Stén Knuth (V) som borgmester i kommunen, og har indgået en aftale om at pege på John Dyrby Paulsen (S) som borgmester – men presses samtidig af baglandet på Christiansborg, der ikke er glade for, at partiet sikrer en rød konstituering i kommunen.

Heller ikke John Dyrby Paulsen ønsker at kommentere på de nye oplysninger fra den borgerlige blok om borgmester-forhandlingerne.

Der er planlagt et konstituerende møde i Slagelse fredag.

 


Nyhedsoverblik