Kritik mod PlejePlus: Fik intet bad i tre måneder

En skleroseramt kvinde fra Nakskov retter en skarp kritik mod plejefirmaet PlejePlus. Hun siger, at plejefirmaet glemte at give hende et bad i tre måneder.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Jette Langhoff fra Nakskov er stærkt plaget af sklerose og er konstant sengeliggende. I tre måneder fik hun hjemmehjælp fra PlejePlus, men det fortryder hun nu.

- Det var et forfærdeligt firma at komme ind i lige fra starten, siger Jette Langhoff til TV ØST.

Jette Langhoff er visiteret til hjemmepleje seks gange i døgnet. Men pleje måtte hun se langt efter, da det var PlejePlus, der tog sig af hende.

- Jeg fik ikke et bad i tre måneder i PlejePlus, og jeg fik heller ingen sengevask. Jeg blev lige ordnet, hvis der var noget. Og det var det. Jeg kunne slås og diskutere med dem. Der var intet at gøre, siger Jette Langhoff. 

Pleje Plus
Læs også
Hundredvis af klager over privat plejefirma
Pleje Plus
Læs også
Hundredvis af klager over privat plejefirma

 

Indlagt på sygehuset

Efter to måneders med hjemmepleje hos PlejePlus blev Jette Langhoff indlagt på Nykøbing Falster Sygehus. Hun havde både tryksår og dårlig reguleret diabetes.

I hendes journal fremgår det, at hun er i dårlig hygiejnisk stand med sorte negle og ildelugt, og at sygehuset har diskuteret sagen med Lolland Kommune, som vil gå videre med problemerne med hendes dårlige forfatning.

Det er uvist, hvor mange af Jette Langhoffs skavanker, der kan tilskrives dårlig pleje, men hendes søster Marianne Foli er ikke i tvivl. Hun mener, at plejen hos PlejePlus kan kaldes for vanrøgt.

- Man plejer at sige, at man ikke må vanrøgte sine dyr, men det må man altså heller ikke med sine medmennesker, siger Jette Langhoff.

Skiftede til offentlig hjemmepleje

Da Jette Langhoff blev udskrevet fra Nykøbing Falster Sygehus, skiftede hun over til kommunens offentlige hjemmeplejeservice. Men hun tænker stadig på, hvad der kunne være sket, hvis hun var blevet hos PlejePlus.

- Så havde jeg nok været mere død end levende. Så var jeg da gået op i alle ledder og kanter på grund af dårlig pleje, siger Jette Langhoff.

Direktør: Vi var plaget af chikane og sygdom

Hos Pleje Plus forklarer direktør Lena Løve Jensen søndag aften til TV ØST, at selskabet gør alt, hvad de kan for at rette op på situationen.

Hun forklarer, at selskabet havde en svær opstart i kommunen, der var præget af hærværk og chikane. Samtidig har selskabet været hårdt plaget af sygdom blandt medarbejderne i vinterens influenza-epidemi.

 

Lena Løve Jensen
Læs også
Pleje Plus svarer på kritik: Vi gør alt for at rette op
Lena Løve Jensen
Læs også
Pleje Plus svarer på kritik: Vi gør alt for at rette op

 


Nyhedsoverblik