Kristina Mulle

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kristina Mulle Kristiansen er landsholdsspiller og profil på Nykøbing Falsters håndboldhold. Hun siger, at hun i virkeligheden er et usikkert menneske, der har brug for tryghed. Vi taler om sorg, glæde, homoseksualitet og forældrenes betydning

Mulle har spillet over 100 landskampe - og scoret over 300 mål. Hun er en af de største sportsstjerner i vores region.

Kristina Kristiansen var i foråret med til at vinde den europæiske EHF-cup. Det er et af højdepunkterne i hendes karriere.

Hun blev født for 26 år siden i Taastrup, hvor hun også er vokset op. Det var også her i den lokale fodboldklub, at hun kom til at hedde MULLE -der var simpelthen for mange på holdet, der hed Kristina.

Det var blandt andre far og mor, som hun ønskede at komme tættere på, da hun valgte at skifte klub fra Team Tvis Holstebro til NFH i Nykøbing Falster. Mulle er et energibundt. Den tidligere landstræner Jan Pytlick har sagt, at man skal holde øje med hende - ellers løber hun 10 kilometer på løbebåndet uden at have fået lov.

Det var veninden Mette Gravholt der i 2013 sagde følgende til Jyllands-Posten om Mulle: Det kan på overfladen kan se ud til, at tingene bare kører problemløst for hende. Men det er nogle gange facade. Hun kan godt være usikker på andre og på, hvordan andre ser hende.