Konkurrencen stiger i bilvasken

Udenlandsk bilvaskekæde er på vej til Næstved. FDM er glad for den konkurrence, det giver på området.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Normalt er det bilisterne der holder i kø foran vaskehallen for at få vasket bilen, men i øjeblikket er det vaskehallerne, der står i kø foran bilisterne for at få lov til at vaske den firhjulede.

I øjeblikket kæmper flere større kæder, blandt andet Washworld og landets OK-tanke, om at tilbyde bilisterne abonnementer, så de for ned til 70 kroner kan vaske bilen så meget, de vil.

Men i starten af februar skærpes konkurrencen yderligere, denne gang fra udlandet. Det skriver DR Sjælland.

Slår sig ned i Næstved

Bilka i Næstved bliver som de første i landet hjemsted for den internationale bilvaskegigant IMO, der håber at kunne brede sig til hele landet, blandt andet ved hjælp af placeringer ved landets Bilkaer.

Den danske landechef for IMO Søren Greve siger til DR Sjælland, at selvom det er nyt i Danmark, er det et gammelt firma, der kommer til landet.

Således driver IMO 900 vaskestationer på tværs af Europa, USA og Australien. IMO's vaskekoncept bygger på vasketunneller og ansatte, der spuler fælgene med højtryksrensere, inden de skal i vasken.

- Ambitionen er, at vi vil være landsdækkende. Nu er vi startet i Næstved, hvor vi øver os, og så håber vi at finde andre gode lokationer i Danmark, siger Søren Greve til DR Sjælland.

FDM er glad for konkurrencen

I FDM er seniortekniker Jørgen Jørgensen glad for konkurrencen, men opfordrer til at bilisterne vælger de billigste vaskeprogrammer på det konkurrenceprægede danske marked.

- Overordnet bør man benytte de billige vaske, så bilen holder sig pæn og præsentabel, og så et par gange om året give bilen den store tur, hvor man kommer ind i alle de kroge, som vaskehallen ikke kan nå, siger Jørgen Jørgensen til DR Sjælland.


Nyhedsoverblik