Kom med til Valgfolkemøde på TV2 i Odense

00:36

På TV2-regionernes egen scene, “Det Nære Telt”, vil der dagen igennem være debatter, live musik og rig mulighed for at give din egen mening til kende.

TV 2 og TV 2-regionerne inviterer til demokratisk fest på Kvægtorvet. Det foregår søndag den 19. maj klokken 9-19, og du kan køre med en gratis bus.

Hop på bussen sammen med TV2 ØST, få en dag sammen med vælgere og politikere fra hele landet og oplev den festlige side af politik.

Bus 1 kører direkte fra Nykøbing Falster Station klokken 7.00 med stop i Vordingborg. Bus 2 kører fra Holbæk klokken 7.15 med stop i Ringsted i Sorø. Begge kører retur igen klokken 19, når Valgfolkemødet er slut. Vi har begrænsede pladser, så skynd dig at sikre din billet. Både bus og indgang er gratis, og vi byder på en let forfriskning til turen.

I Odense danner TV2s hovedsæde, Kvægtorvet, rammen om en begivenhed, hvor vi på seks scener byder velkommen til et program spækket med debatter, indsigter og underholdning. Vi stiller op med både kendte programmer fra TV2, og vi har indhold fra både TV2 ØST og alle TV 2’s andre regioner, fra Altinget, Radio24syv, Fyens Stiftstidende og fra alle partierne. Mød flere af de østjyske kandidater både i clinch med andre politikere og på slap line.

På TV2-regionernes egen scene, “Det Nære Telt”, vil der dagen igennem være debatter, live musik og rig mulighed for at give din egen mening til kende. Vi byder også indenfor til citatquiz og legen “Jeg Har Aldrig” med kandidaterne.

Vil du være publikum til ”Topmøde”?

Kl. 20 sender TV 2 og TV 2 NEWS direkte fra Valgfolkemødet debat mellem statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen (S)., Programmet hedder “Topmøde”, og Cecilie Beck leder debatten, mens NEWS-vært Gertrud Højlund inddrager publikum i teltet ’Forsamlingshuset’ i diskussionerne. Vil du med som publikum? Måske kan du endda stille et spørgsmål direkte til statsministerkandidaterne.

Sådan kommer du med:

Gratis bus

Tilmeld dig bus, Valgfolkemøde og evt. “Topmøde” her:

Bestil billetter:

Nykøbing F og Vordingborg. 

Holbæk og Ringsted og Sorø. 

Denne billet giver dig adgang til bussen. Når den ankommer til Odense, får du udleveret din billet til Valgfolkemøde og evt. Topmøde.

Foretrækker du at køre selv?

Tilmeld dig Valgfolkemøde og evt. “Topmøde” her.

OBS: Du kan ikke tilmelde dig “Topmøde” uden også at tilmelde dig Valgfolkemøde.

Spørgsmål?

Det er TV 2/Fyn, som koordinerer busser og billetter til Valgfolkemøde for alle regioner. Kontakt derfor event@tv2fyn.dk eller tlf 24 79 50 88, hvis du har spørgsmål til arrangementet. 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App