Kørelærer nægter voldtægt af elev: - Vi kyssede bare

En kørelærer i 40'erne fra Næstved er tiltalt for voldtægt og risikerer at blive dømt som sexforbryder.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En mand i 40'erne fra Næstved risikerer at blive dømt som sexforbryder og miste retten til sit virke som kørelærer på baggrund af en sag, som torsdag blev indledt ved Retten i Næstved. Kørelæreren er tiltalt for voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje.

Det skriver Sjællandske.

Det 18-årige offer forklarede i retten, at hun var elev hos manden, som efter en endt køretime i november fik snakket sig til at komme med op i hendes nye lejlighed. Her chokerede han ved i entréen at tungekysse hende samt berøre balder og bryst.

- Jeg panikkede og sagde stop til ham, men det reagerede han ikke på, fortalte den følelsesmæssigt temmelig påvirkede pige fra vidneskranken.

Ikke afgjort endnu

Hun forklarede, at manden på et tidspunkt stak en finger op i hende. Han forsøgte at trække hende hen til et værelse, da hun endelig fandt på en nødløgn omkring, at en kammerat var på vej og ville være ved lejligheden om to minutter. Derefter forsvandt kørelæreren hurtigt igen.

Den tiltalte nægter sig skyldig. Ifølge ham var det eleven, som havde inviteret ham op i lejligheden, og han var fulgt med på grund af sin interesse for boliger.

- Jeg gik og kiggede i et par minutter, og ville så tage videre til et møde. På vej ud tog hun fat i mig, og vi kyssede hinanden. Det var helt gensidigt, lød det fra manden.

Sagen nåede ikke sin afgørelse torsdag, idet forsvarer Anders Vistisen ønskede at gøre brug af et ekstra vidne, som havde været forhindret på grund af ferien. Han afhøres på onsdag den 7. marts, og der ventes dom samme dag.


Nyhedsoverblik