Knust holdkammerat: Jeg kommer aldrig til at se hans glade ansigt igen

​Ersun Aslan spillede fodbold med den 17-årige dreng fra Holbæk, der natten til torsdag mistede livet i en soloulykke ved Højby.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Natten til torsdag mistede en 17-årig dreng fra Holbæk livet i en soloulykke.

Drengen befandt sig sammen med seks andre unge i en bil med 100 kilometer i timen, som kom susende ad Kirkeåsvejen. Cirka 200 meter nord for Odsherredvej mistede chaufføren herredømmet over bilen, som skred ud på en nærliggende mark, rullede rundt og slyngede flere af de unge i bilen ud.

Det var de kvæstelser, som drengen med rødder i det tyrkiske miljø i Holbæk, døde af. Og drengens familie og venner er torsdag formiddag stadig meget påvirket over ulykken.

- Det er svært at tro på. Døden har ikke nogen alder. Men det er rigtig svært at acceptere, siger Ersun Aslan, der spillede fodbold med den nu afdøde dreng i Holbæk United.

Blev anbragt på opholdssted

- Han var en dejlig dreng, meget imødekommende og havde rigtig meget respekt for dem, der var ældre end ham selv. Og så var han glad. Han var altid glad, fortæller Ersun Aslan.

Holdkammerarten beskriver den 17-årige som en, der stødte på nogle udfordringer i livet.

soloulykke_4.jpg
Læs også
17-årig dreng fra Holbæk mister livet efter soloulykke
soloulykke_4.jpg
Læs også
17-årig dreng fra Holbæk mister livet efter soloulykke

- Men dem fik han hjælp til, siger Ersun Aslan. 

Den afdøde var blandt andet anbragt på det socialpædagogiske opholdssted Løven i Holbæk. For syv måneder siden blev han dog taget ud af det tilbud.

Gemte på et stort potentiale

- Han var en god fodboldspiller. En spiller, der havde potentiale til mere end Serie 2. Det er helt sikkert. Det krævede nogle ting, men han var faktisk ved at være der. Men sådan skulle det ikke gå, siger Ersun Aslan og tilføjer:

- Jeg tænker på, at jeg ikke ser hans glade ansigt ude på fodboldbanen mere. Det knuser mig, det må jeg indrømme.


Nyhedsoverblik