Knivrøver meldte sig selv – nu har han fået sin dom

En røver truede sig i midten af oktober til et kontantbeløb i Netto i Sorø. Torsdag fik han en straksdom på ni måneders fængsel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Klokken 21.08 den 13. oktober trådte en hætteklædt mand ind i Netto på Norgesvej i Sorø. Her truede han kvinden bag kassen med en kniv og fik udleveret en mindre kontantbeløb.

Efter røveriet blev manden efterlyst af politiet – først med et signalement, og derefter offentliggjorde politiet en video af røveriet.

VIDEO: Manden fik udleveret kontanter ved kassen efter at have truet med kniv. 

 

Sagen løste dog sig selv, for onsdag i denne uge, den 30. oktober, indfandt den mistænkte sig på politistationen i Roskilde og meldte sig selv – og så gik det ellers stærkt.

Læs også
Politiet offentliggør video efter knivrøveri mod Netto
Læs også
Politiet offentliggør video efter knivrøveri mod Netto

Torsdag fik røveren en straksdom på ni måneders fængsel, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i deres døgnrapport. Den dømte mand blev sendt til afsoning med det samme.

Røveriet udløste en større politiindsats ved Netto i Sorø. En stor del af butikkens parkeringsplads blev spærret, mens politiet arbejdede på stedet. Også togtrafikken blev kortvarigt påvirket, da politiet mistænkte, at røveren var stukket af til fods i retning mod Sorø Station.


Nyhedsoverblik