KARUI fra Ringsted stiller op til Melodi Grand Prix

03:51

19-årige Annelie Karui Saemala her er klar til den helt store scene Hun er nemlig én ud af de ti sangere der i morgen skal konkurrere, når Dansk Melodi grandprix løber af stablen. Til daglig er hun lærer på Skovby Efterskole uden for Ringsted, og selvom Melodi Grandpixet kan blive hendes store gennembrud som sanger, så er det det at undervise, det som hun holder aller mest af.

Annelie Karui Saemala skal synge lørdag aften, når der afholdes Dansk Melodi Grand Prix. Til daglig underviser hun i sang på Skovbo Efterskole.

19-årige Annelie Karui Saemala skal lørdag på scenen, når Dansk Melodi Grand Prix 2018 løber af stablen i Gigantium i Aalborg.

Her kan du opleve hende synge under kunstnernavnet KARUI.

Til daglig underviser hun på Skovbo Efterskole, der ligger uden for Ringsted.

- Melodi Grand Prix er jo en kæmpe fest, så jeg ser det som en mulighed for at få en rigtig god oplevelse, siger Annelie Karui Saemala.

Melodi Grand Prix er jo en kæmpe fest, så jeg ser det som en mulighed for at få en rigtig god oplevelse

Annelie Karui Saemala

Drømmen er at undervise

Selv om hun i morgen måske får sit store gennembrud på den danske musikscene, så er hendes drøm faktisk allerede gået i opfyldelse:

- Det, jeg altid har drømt om, er faktisk at undervise andre i sang, så på den måde laver jeg jo allerede det, jeg allerhelst vil, siger hun.

Det er kun fire år siden, at hun selv var elev på Skovbo Efterskole. Hendes egen sanglærer Trine Halse fra dengang arbejder stadig på skolen, og hun er stolt af sin tidligere elev:

- Hun er bare en stjerne, og hun har fortjent at vinde det hele. Jeg vil få alle jeg kender til at stemme på hende, siger Trine Halse.

I morgen optræder Annelie Karui Saemala med R'n'B-sangen Signals.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App